Tv-bänk i vit och svart melamin

Vita tv-bänkar

Funderar du på att skaffa en vit tv-bänk? För en ljus och lite luftig atmosfär i vardagsrummet väljer många en vit tv-bänk. Det är en färg som nästan alltid smälter in och som man kan kombinera med flera andra färger och stilar i hemmet. Detta är en av anledningarna till att vitt är en av de mest populära färgerna som finns för tv-bänkar och mediamöbler.

Det vanligaste är låga, vita tv-bänkar där apparaten står uppepå. Ofta har de små skåp eller lådor under där man kan förvara fjärrkontrollen, sladdar och allt annat som behövs. En del modeller har hyllor runt omkring, för att verkligen utnyttja utrymmet vid väggen.

Tv-bänk i vit och ekfärgad folie

Att handla en vit tv-bänk på internet är ett nöje, speciellt med butiker som Trendrum. Utbudet är fantastiskt stort och priserna mycket bra. Man kan idag välja mellan flera olika modeller och typer av vitt. Det är ju inte bara färgen som är viktig, utan även ytbehandlingen. En del är kombinerade med trä eller andra färger, trots att vitt är basen. Trendrum erbjuder också fri frakt, speciellt gunstigt när det handlar om stora och tunga möbler.

Vit mediamöbel med LED-belysning

Vita tv-bänkar passar in överallt i hemmet och de kan användas i de flesta miljöer. Vissa linjer har även flera sorters möbler, som vitrinskåp eller vägghyllor, för att verkligen skapa ett lite extra harmoniskt och enhetligt rum.

Tv-bänk i vit highgloss och glas med färgväxlande LED-belysning